Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar EIT Urban Mobility: Main Innovation Open Call

25 april @ 08:30 09:30

EIT Urban Mobility heeft als missie om de verandering naar een duurzaam mobiliteitsmodel voor leefbare stedelijke gebieden te versnellen, mede door innovatie binnen de mobiliteitssector verder te stimuleren. Daartoe staat de Main Innovation Open Call 2025 open voor inzendingen. Tijdens de online webinar op donderdag 25 april aanstaande van 8.30 tot 9.30 uur presenteert EIT Urban Mobility deze kans.

Main Innovation Open Call 2025

Binnen de Main Innovation Open Call 2025 is een bedrag van € 8.000.000,– beschikbaar voor nieuwe oplossingen binnen de volgende onderwerpen:

  • Stedelijke logistiek: planning en exploitatie van transport en distributie van goederen binnen stedelijke gebieden, inclusief bouw, bulklevering en afvalbeheer.
  • Elektrificatie van transport en alternatieve brandstoffen: de invoering van emissievrije en schone energieoplossingen die het stedelijk vervoer koolstofvrij maken.
  • Openbaar vervoer: planning en exploitatie, inclusief verbeteringen in de klantervaring, van gedeelde vervoersdiensten (bussen, trams, metro, treinen, enz.) die beschikbaar zijn voor gebruik door het grote publiek.

Heb jij dé oplossing binnen één van deze thema met minimaal een Technology Readiness Level (TRL) van 6? Help jij met jouw oplossing direct om de doelstellingen van de EU-missie voor klimaatneutrale en slimme steden te bereiken? Doe dan mee.

Webinar 25 april 2024

Op donderdag 25 april 2024 van 8.30 tot 9.30 uur organiseert EIT Urban Mobility een webinar om alle ins & outs van de Innovation Open Call 2025 te presenteren. De webinar is gericht op de inhoud van de call, de uitdagingen en vereisten, maar ook op de algemene procedures, zoals het indienings- en evaluatieproces en de tool voor het indienen van de voorstellen. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan voor de webinar en vul het formulier in: Klik hier om je aan te melden

Kun je niet wachten? Kijk dan voor meer informatie (Engels) op https://www.eiturbanmobility.eu/main-innovation-open-call-2025/