...
Nieuws - 7 april 2021

Even voorstellen… Jochen Meulman

Ik ben Jochen Meulman en per 1 maart 2021 ben ik begonnen als senior jurist bij het Kenniscentrum Europa decentraal. Voordat ik bij het KED begon, heb ik bijna vijftien jaar gewerkt bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

...
Nieuws - 16 maart 2020

Bereikbaarheid Kenniscentrum Europa decentraal

Vanwege de huidige COVID-19-omstandigheden is het kantoor van Kenniscentrum Europa decentraal gesloten tot 7 april en werken onze medewerkers vanuit huis. Uit efficiëntieoverwegingen vragen wij u gedurende deze periode zoveel mogelijk contact met ons op te nemen per e-mail.

...
Nieuws - 20 januari 2020

Nieuwe vacatures voor detachering bij de Europese Commissie

Het is mogelijk om als ambtenaar voor een aantal jaren te worden gedetacheerd bij de Europese Commissie (EC) als ‘nationaal expert’. De nieuwste vacatures worden maandelijks in de Europese Ster gepubliceerd. Onderstaande vacatures hebben als deadline 25 februari en 25 maart 2020.

...
Nieuws - 27 januari 2020

Vacature: Facility Manager – Huis van de Nederlandse Provincies

Het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel is voor 32 uur per week op zoek naar een Facility Manager. Servicegerichtheid en pro-activiteit zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie. Reageren op deze vacature kan tot en met 7 februari 2020.

...
Nieuws - 2 december 2019

Nieuwe vacatures voor detachering bij de Europese Commissie

Het is mogelijk om als ambtenaar voor een aantal jaren te worden gedetacheerd bij de Europese Commissie (EC) als ‘nationaal expert’. De nieuwste vacatures worden maandelijks in de Europese Ster gepubliceerd. Onderstaande vacatures hebben als deadline 27 januari 2020.

...
Nieuws - 21 oktober 2019

Nieuwe vacatures voor detachering bij de Europese Commissie

Het is mogelijk om als ambtenaar voor een aantal jaren te worden gedetacheerd bij de Europese Commissie (EC) als ‘nationaal expert’. De nieuwste vacatures worden maandelijks in de Europese Ster gepubliceerd.

...
Nieuws - 30 september 2019

Kenniscentrum Europa Decentraal en de ACM organiseren bijeenkomst Wet Markt & Overheid

Op dinsdag 29 oktober organiseren Kenniscentrum Europa decentraal en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een praktische middag in Den Haag over het omgaan met de regels van de Wet Markt en Overheid. Overheidsorganisaties die zelf of via hun overheidsbedrijven economische activiteiten verrichten moeten zich mogelijk aan deze regels houden.

...
Nieuws - 15 juli 2019

Zomerreces Europese Ster

Met de Europese verkiezingen net achter de rug is het een tijd van grote veranderingen in Brussel: de nieuwe termijn van het Europees Parlement is begonnen en de nieuwe Europese Commissie zal dit najaar starten. Hét moment voor decentrale overheden om hun ideeën over de toekomst te laten horen in Brussel en tegelijkertijd ook inzicht te geven in de gevolgen van Europees recht en beleid voor decentrale overheden.

...
Nieuws - 24 juni 2019

Nieuwe vacatures voor detachering bij de Europese Commissie

Het is mogelijk om als ambtenaar voor een aantal jaren te worden gedetacheerd bij de Europese Commissie (EC) als ‘nationaal expert’. De nieuwste vacatures worden maandelijks in de Europese Ster gepubliceerd. Onderstaande vacatures hebben als deadline 25 juli en 25 september 2019.